♥ Jom Follow ♥

♥ Contact Me ♥

Assalamualaikum chu’alls =P

Kalau korang rasa macam nak tanya apa-apa dekat aku, 
boleh la direct emailkan pertanyaan di email

sarahhanim@gmail.com

Nota kaki: 

1) Macam yang aku cakap kat ruangan About Me, review aku memang 100% base on pengalaman aku sendiri. So kalau korang nak minta aku review produk, kedai, restoran, servis hatta seceruk mana pun, korang wajiblah menyediakan produk/ servis/ upah untuk ke lokasi berkenaan. Janji aku, review yang aku buat tak biased. Kalau buruk servisnya, maka cubalah perbaiki sehadonya. Untuk kebaikan bisnes korang jugak kan. Tapi for sure korang dimaklumkan dulu sebelum aku post review tu =P 

2) Untuk soalan berkaitan sharing/ info, aku xjanji boleh balas semua emel masuk... sebab aku bukan fulltime blogger. However, I will try my best untuk tidak mengecewakan harapan korang oke…
p.s: Kalau aku xreply, mohon jangan sentap lama-lama dengan aku tau... sikit-sikit je dahla... hihi

Thank you uols.

Me Love, 
Sarah Hanim

No comments:

Post a Comment